fbpx

stars iconpaslaugos

Svetainių kūrimas

Interneto svetainė – tai Jūsų verslo vizitinė kortelė skaitmeninėje erdvėje, kuri potencialiai didina verslo žinomumą, suteikia galimybę augti bei pritraukti potencialius klientus.

Modernioje ir nuolat besikeičiančioje XXI a. visuomenėje svarbu prisitaikyti prie tendencijų, tad internetinė svetainė Jūsų verslui – būtinybė. Akį pritraukiantis svetainės dizainas, patogi navigacija ir naujausi technologiniai sprendimai – svarbiausi internetinės svetainės įrankiai, užtikrinantys sėkmingą verslo organizavimą internetinėje erdvėje.

Esame pasaulinės WordPress.org bendruomenės nariai ir svetainių kūrimo procese orientuojamės į WordPress atviro kodo sistemos naudojimą. Savo klientams teikiame profesionalias paslaugas bei užtikriname atliekamų darbų autentiškumą.

Siekiate būti lyderiais rinkoje? Rinkitės mūsų paslaugas ir raketų greičiu skriekite į sėkmę!

paslaugų nuotrauką
side icon side icon

Interneto svetainių kūrimas

Kuriant interneto svetainę siekiame struktūrizuotai pateikti klientų turinį, sukurti patogią navigaciją, kuri užtikrins komfortabilumą svetainės lankytojams. Kiekvienas svetainės kūrimo procesas individualus, todėl didelį dėmesį skiriame kuriamos svetainės tikslų išgryninimui, siekiant lankytojams pateikti aiškią ir lengvai suprantamą informaciją. Kuriamos svetainės yra pritaikomos prie visų ekranų dydžių, tad lankytojai svetainėje gali naviguoti naudojantis ne tik kompiuteriu, bet ir mobiliaisiais įrenginiais.

Svetainių kūrimo procese taikome ir SEO praktikas, kas užtikrina svetainės tinkamą paruošimą ir atitikimą paieškos variklių reikalavimams. Atliekame svetainės raktinių žodžių analizę, kuriame svetainės struktūrą ir atitinkamai pritaikome raktinius žodžius bei iliustracijas. Tad jeigu siekiate, jog Jūsų svetainė iš karto atitiktų paieškos variklių reikalavimus – rinkitės profesionalų paslaugas, sutaupykite laiko ir mėgaukitės geriausiu rezultatu! Plačiau apie SEO paslaugas: https://rocketscience.lt/paslaugos/seo-paslaugos/

Pasirinkus svetainės kūrimo paslaugas nerimaujate, jog savarankiškai negalėsite tobulinti svetainės? Mūsų komanda, užtikrina, jog kiekvienas klientas galės savarankiškai valdyti svetainės turinį ar jį perleisti taisyti kitiems atsakingiems asmenims. Naudojama WordPress platforma suteikia galimybę nuolat tobulinti sukurtą svetainę be didelių papildomų kaštų. Siekiant stebėti svetainės lankytojų apsilankymo tendencijas ir jų veiksmus svetainėje įdiegiamas ir Google Analytics įrankis.

Interneto svetainės kūrimo etapai:

  1. Svetainės struktūros kūrimas
  2. Raktinių žodžių kūrimas
  3. Turinio ir dizaino kūrimas
  1. Svetainės funkcijų programavimas
  2. Vidinis SEO
  3. Svetainės paleidimas ir testavimas

Techninė specifikacija

Interneto svetainės kūrimo procese vadovaujamės aiškiai suformuota technine užduotimi – specifikacija, kuri tampa kiekvieno projekto sutarties priedu. Šis dokumentas ruošiamas konsultacijų su klientais metu, kuriame identifikuojami kliento poreikiai, projekto atlikimo terminas, įkainiai. Įgyvendintą projektą testuojame remiantis šiuo dokumentu, užtikrinančiu teikiamų paslaugų kokybę bei abipusį susitarimą.

Darbų atlikimo
terminai ir kainos:

Kiekvienas interneto svetainės kūrimo procesas yra unikalus, kadangi projektai yra kuriami pagal individualius kliento poreikius, nuo ko priklauso ir techninių sprendimų pasirinkimas bei pritaikymas. Informacinių technologijų pasaulyje dažnai atsitinka ir nenumatytų dalykų, kurie koreguoja ir darbų atlikimo laiką, tad darbų sūkuryje mums svarbiausia ne tik techninių darbų atlikimo procesas, bet ir nuolatinė komunikacija su klientais, aptariant problemų sprendimo būdus nenumatytomis aplinkybėmis.

TECHNINĖS SPECIFIKACIJOS
KŪRIMAS (2-3 SAV.)

DIZAINO KŪRIMAS
(2-4 SAV.)

PROGRAMAVIMO
DARBAI (4-8 SAV.)

TESTAVIMAS
(1-2 SAV.)

PERKĖLIMAS IŠ TESTINĖS APLINKOS Į DARBINĘ IR TESTAVIMAS (1 SAV.)

Standartinio dizaino svetainė
nuo 1000 + PVM

Unikalaus dizaino svetainė
nuo 2000 + PVM

Mūsų atliekami darbai:

stars iconROCKET SCIENCE©

Turite klausimų? Bendraukime

Įveskite savo kontaktinius duomenis ir palikite aiškią žinutę. Susisieksime tuoj pat!

    Patvirtinu, jog perskaičiau ir sutinku su Privatumo politika

    side icon side icon side icon

    Kitos paslaugos

    svg icon

    Kas yra Google Consent Mode v2?

    svg icon

    El. parduotuvių kūrimas

    svg icon

    SEO paslaugos

    svg icon

    UX/UI Dizainas

    svg icon

    Google Ads reklama

    svg icon

    Facebook reklama

    svg icon

    Konversijų diegimas

    svg icon

    Išorinis marketingo vadovas

    svg icon

    APP – Mobiliųjų programėlių kūrimas

    svg icon

    Greičio optimizavimas

    svg icon

    Marketingo mokymai

    svg icon

    Email marketingas

    svg icon

    Interneto svetainė per 10 dienų

    svg icon

    Hostingas

    side icon side icon side icon side icon side icon side icon side icon side icon side icon side icon side icon side icon side icon side icon side icon