fbpx

stars iconpaslaugos

Facebook reklama

Socialinių tinklų naudojimas šių dienų visuomenėje tapo ne tik komunikacijos su kitais asmenimis palaikymas, bet ir puikus reklamos kanalas. Aktyviai reklamuokitės socialiniuose tinkluose, pasiekite tikslinę auditoriją ir mėgaukitės didėjančiu verslo žinomumu bei sėkme!

Sparti technologijų pažanga ir praktinis pritaikomumas lėmė daugelio verslų perėjimą į skaitmenizuotą veiklos vykdymą bei verslo paskyrų socialiniuose tinkluose sukūrimą. Šie pokyčiai kardinaliai pakeitė vartotojų ir įmonių bendravimo ypatumus, kadangi naudojantis socialiniais tinklais komunikacijos palaikymas su klientais tapo efektyvesnis bei paprastesnis. Susiformavusios naujos tendencijos skaitmeninėje erdvėje daugelį įmonių paskatino išbandyti ir populiariausios Facebook reklamos galimybes bei stebėtis vis labiau džiuginančiais rezultatais.

Siekiate geriausių rezultatų? Tuomet reklamuokitės socialiniuose tinkluose ir didinkite savo klientų gretas! Facebook reklama yra vienas efektyviausių ir galingiausių būdų pritraukti tikslinę ir aktyvią auditoriją bei palaikyti lojalius klientus. Mūsų komandos Facebook ir Instagram komunikacijos specialistų, turinčių patirties ne tik Lietuvos, bet ir Jungtinių Emyratų, UK rinkose, pagalba Facebook reklama padės ne tik sukurti efektyvią reklamą Jūsų verslui, bet sukurs ir nepriekaištingą ir profesionalų įmonės įvaizdį klientams!

Tobulėkite kartu su raketomis!

paslaugų nuotrauką
side icon side icon

Atliekami darbai:

stars iconROCKET SCIENCE©

Turite klausimų? Bendraukime

Įveskite savo kontaktinius duomenis ir palikite aiškią žinutę. Susisieksime tuoj pat!

    Patvirtinu, jog perskaičiau ir sutinku su Privatumo politika

    side icon side icon side icon

    Kitos paslaugos

    svg icon

    Kas yra Google Consent Mode v2?

    svg icon

    Svetainių kūrimas

    svg icon

    El. parduotuvių kūrimas

    svg icon

    SEO paslaugos

    svg icon

    UX/UI Dizainas

    svg icon

    Google Ads reklama

    svg icon

    Konversijų diegimas

    svg icon

    Išorinis marketingo vadovas

    svg icon

    APP – Mobiliųjų programėlių kūrimas

    svg icon

    Greičio optimizavimas

    svg icon

    Marketingo mokymai

    svg icon

    Email marketingas

    svg icon

    Interneto svetainė per 10 dienų

    svg icon

    Hostingas

    side icon side icon side icon side icon side icon side icon side icon side icon side icon side icon side icon side icon side icon side icon side icon